Τα προϊόντα καλλυντικών κατασκευάζονται στην Ελλάδα;

Ναι, όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα

Ποιες μεθόδους πληρωμής παρέχετε;

Μπορείτε είτε να πληρώσετε με Paypal είτε με πιστωτική κάρτα που παρέχεται από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Για πελάτες που στην Ελλάδα, υπάρχει επίσης η επιλογή αντικαταβολής.

Ποιες είναι οι επιλογές αποστολής σας;

Όλες οι αποστολές μας διακινούνται από την ACS Courier για την Ελλάδας. Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται με την DHL Express.

Πώς παρακολουθώ την παραγγελία μου;

Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας παρέχουμε έναν αριθμό παρακολούθησης και έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα παρακολούθησης αποστολής της παραγγελίας σας.

Ποια είναι η πολιτική επιστροφής σας;

Μεταβείτε στη σελίδα επιστροφών για πληροφορίες.

Θέλετε να ακυρώσετε μια παραγγελία;

Εάν ενεργήσετε γρήγορα, μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία ενώ είναι ακόμη υπό επεξεργασία. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας με εμαιλ η τηλεφωνικός με τον αριθμό παραγγελία σας και το αίτημα σας να ακυρωθεί η παραγγελία σας.

Στέλνετε διεθνώς;

Ναι, αποστέλλουμε τις παραγγελίες διεθνώς

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να λάβω την παραγγελία μου;

Η αποστολή εντός Ελλάδας συνήθως διαρκεί περίπου 2-3 εργάσιμες ημέρες, για παραγγελίες εκτός Ελλάδας θα διαρκέσει περίπου 4-5​​εργάσιμες ημέρες.

Προσφέρετε συσκευασία δώρου;

Ναι προσφέρουμε συσκευασία δώρου, απλώς προσθέστε την στα σχόλια σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς.

Πότε θα σταλθέι η παραγγελία μου;

Συνήθως, οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται πριν από τις 12 π.μ., θα αποσταλούν την ίδια ημέρα. Εάν η παραγγελία σας γίνει την Παρασκευή, θα αποσταλέι την επόμενη Δευτέρα.