Η εταιρεία OliveTreeCosmetics δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών για την περιποίηση του σώματος, του δέρματος, του προσώπου και των μαλλιών. Για την παραγωγή των καλλυντικών μας χρησιμοποιούνται αγνά φυσικά και βιολογικά προϊόντα και αποκλειστικά οικολογικές πρακτικές παραγωγής με απόλυτο σεβασμό στη φύση. Η σειρά καλλυντικών είναι βασισμένη στο ελαιόλαδο. Τον καρπό της ελιάς, η οποία αποτελεί σύμβολο ταυτισμένο με την Ελλάδα, την παράδοση και τον πολιτισμό της. Ως αποτέλεσμα των φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούμε, τα προϊόντα μας παρασκευάζονται χωρίς επιβλαβή συντηρητικά και parabens και απαλλαγμένα από τοξικές χημικές ουσίες. Προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς.

Η σείρα καλλυντικών μας

Τα προϊόντα περιποίησης μας είναι 100% φυσικά και μη τοξικά. Κάθε ένα από τα προϊόντα βασίζεται σε ελαιόλαδο και εμπλουτίζεται με φυσικά εκχυλίσματα δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ομορφιάς και φροντίδας. Αρκετά απαλό για ευαίσθητο δέρμα και αρκετά ενυδατικό για όλους τους άλλους. Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων φροντίδας του δέρματος, όπως κρέμες σώματος, λοσιόν σώματος, κρέμα προσώπου, κρέμα ποδιών, κρέμας χεριών και πολλά άλλα.

Το λάδι της ελιάς..

Η σειρά καλλυντικών βασίζεται στο ελαιόλαδο. Ο καρπός της ελιάς είναι ένα σύμβολο που σχετίζεται με την Ελλάδα, την παράδοση και τον πολιτισμό της. Ελαιόλαδο το χρυσό υγρό με μοναδικές, αντιοξειδωτικές, θεραπευτικές και βαθιά ενυδατικές ιδιότητες που ήταν ο πρώτος και πιο σημαντικός παράγοντας καλλυντικών στην Αρχαία Ελλάδα για τη φροντίδα του σώματος και της υγείας.